Followers

Tuesday, July 16, 2013

Maixara Miracle Essence, Maixara White Essential , Maixara C-Sential murah!




Maixara c-sential harga murah promosi :
RM 75 sm , RM 85 ss.

Sila call / sms / whatsapp / wechat / line / viber 019-9422452 
untuk harga kasih sayang! hehehe .... PM sekarang untuk dapatkan harga murah dari za. Free mask lagi!!
jom2 grab skrg! cantik gebu langsing =)




Maixara Miracle Essence (MME), Maixara White Essential (MWE), Maixara C-Sential (MCS), Maixara Slim Look (MSL), Maixara Q-Berry (MQB)










Maixara Q-berry ada 60 tablets...ambil 2 tablet sehari

CARA PENGAMBILAN MAIXARA Q-BERRY :
1- Diambil 2 biji setiap hari selepas sarapan pagi.
2- Banyakkan minum air kosong seharian tu. 




MQB semakin mendapat permintaan yg tinggi dari pengguna setia Maixara yg memperakui kehebatannya. 
Anda juga mesti cuba! MQB dirumus khas dgn super fruit Maqui Berry yg merupakan anti-oksida terbaik di dunia, dapatkan sekarang.



MME + MQB ialah rahsia utk mendapat berat badan yg ideal. 

MME diperkaya dgn 18 nutrien dan mineral semulajadi dan MQB diperhebat dgn buah Maqui Berry yg merupakan anti-oksida terbaik di dunia. 

MME+MQB, satu pakej lengkap utk kesihatan dalaman dan penurunan berat badan! Milikinya hari ini.






Anda ada simpton2 ini:
DEMAM? 
BATUK? 
TEKANAN DARAH NAIK?
SAKIT KEPALA BERPANJANGAN?
NAK SLIM?
MQB membantu menyelesaikannya.. insyaAllah
Jom berMQB.
Sesuai utk seisi keluarga.
Dijamin Berkesan.
Hanya 2 biji sehari.
Anda pasti puas hati.




Dapatkan Maixara Q Berry! 
- Mengandungi Maqui Berry yg merupakan anti-oksida paling baik di dunia
- Membantu melawan radikal bebas
- menurunkan kadar kolesterol 
- membantu menghindari penyakit kronik seperti darah tinggi, diabetes dan sakit jantung. 

Hanya RM89 sebotol dan anda mampu menjaga kesihatan tubuh badan anda.




Gabungan yang mantap dan hebat. Jom Kurus dgn Set Kurus Maixara. Kombinasi MME & MQB yang membantu menurunkan berat badan secara semulajadi. Dijamin berat atau ukur lilit turun dgn penggunaan konsisten. Jom dptkan set ini pd harga jimat.





Anda sedang menantikan kelahiran cahaya mata dan tercari-cari produk yg sesuai diambil ketika berpantang nanti?

Cubalah SET IBU BERPANTANG MAIXARA hanya RM265! Maintain sihat dan cergas ketika berpantang dgn MQB, MWE dan MSL











Ramadhan bersama Maixara. In Shaa Allah kekal bertenaga sepanjang hari dan membantu utk mendapatkan kembali berat badan ideal. . Utk slimming n cun!! Ramuan premium!! Jom try!! Kita cantik sama2 raya nnt!! 

Selepas produk hebat MCS, Maixara dengan bangganya ingin memperkenalkan Produk Terbaru & Terhebat yg bakal mengegarkan Malaysia.

Diformulasi dgn agen anti oksida terhebat COQ10 & Alpha Lipioc Acid... Maixara Miracle Essence (MME) adalah Super Premium Produk Pencerahan dan Pelangsingan...

MAIXARA MIRACLE ESSENCE
Harga Jualan : RM145


PROMOSI HARGA MURAH : RM130 !! FREE POS - free mask



Shasha saidin pun minum Maixara miracle essence! terbaikk...

Testimoni Maixara Miracle Essence


Testimoni MME... Beliau berjaya menurunkan berat badannya 6kg dalam masa 10 hari sahaja!!!!
WOW!!! Terbukti berkesan hanya dengan MME!
Tak perlu tahan makan.. tak perlu diet ketat... hanya 1 scoop sehari sudah cukup. Siapa nak MME utk Kurus menjelang Syawal?  Cantik Langsing berhari raya nanti... ada free gift dengan setiap pembelian ... grab skrg! 






Caya lah! hebat kan??? anda bila lg..mulakan sekarang secara konsisten, pasti akan dapat berat ideal dan kulit yang cantik mulus! =)




tengok...lelaki pun boleh kurus..yg pasti meau mencuba...









Testimoni maixara miracle essence turun 14kg ... phewww! apa lagi jom order laju2 ... try sendiri untuk perubahan diri sendiri ... cun dan langsing 2 in 1 ... whatsapp 019-9422452



2 minggu turun 14kg??? apa lagi tunggu, bertindak sekarang!











Maixara Miracle Essence (MME)
telah pun berada dipasaran. Hanya RM145 utk penggunaan 1 bulan ( kesan cepat ) atau 45 hari ( utk jimat ). Diformulasi dgn 5X Lebih Effektif utk kekal langsing dan bertenaga walau sedang berpuasa.
Mengandungi COQ10, Aplha Lipioc, Gluta, Kolagen, L-Carnitine, Hoodia dan Multivitamin yang memberikan kesan optimum. Buat sementara waktu MME didatang dlm bentuk Jar kerana sachet mengalami sedkit masalah dan dgn itu HQ memberikan extra daripada 450gram kpd 600gram. Satu bonus utk anda kerana setia bersama Maixara!




Maixara Miracle Essence (MME) bakal mencipta sejarah dan menjadi fenomena. Diformulasi dengan Super Premium COQ10 & Alpha Lipioc yang pertama di Malaysia bersama L-Carnitine dan Hoodia Extract yang sangat baik utk kekal langsing, bertenaga, cantik, cerah dan sihat!
5X lebih effektif dan lebih khasiat dari jenama lain kerana ramuan yg dipilih secara eksklusif dan setaraf produk dari luar negara. Ditawarkan dgn harga serendah RM145 utk kegunaan 30 hari utk kesan cepat atau 45 hari utk jimat.
Jom dapatkan MME Terbaik diantara yang Terbaik.


Cara minum Maixara Miracle Essence : 

Nak langsing dan bertenaga sepanjang berpuasa?
Cubalah Maixara Miracle Essence.
MME berupaya membakar lemak berlebihan dan juga membantu mengurangkan selera makan selain meningkatkan tenaga walau sedang berpuasa. Dengan 1 1/2 sudu dgn kesan optimum MME kini menjadi Perhatian kerana ramuan yg berkualiti dan harga yang amat berpatutan











Photo: Bancuh MWE selepas sarapan.. Kulit makin cantik.. Badan makin bertenaga.. Rasa sedap, khasiat berganda!! RM120 sahaja utk 1.2 juta MG!! Tertinggi setakat ini.. Utk kesan yg lebih baik, leh combine dgn mcs!! Maveles!! 

COMBO MCS+ MWE = RM200 Free Bedak Tanaka!! Big Bargain!! (harga asal rm255)

Sapa nak?? Cpt2 roger Lydia.. 014-9049446 
http://www.maixara2u.com/
=====================================
KELEBIHAN
Maixara White Essential
✔ 12 Agen Anti-Oksida & 10 sel stem.
✔ Membantu proses penyingkiran toksin dalam badan.
✔ Pencerahan sekata diseluruh badan.
✔ Membantu merawat jerawat dan parut.
✔ Membantu mengurangkan kolesterol dalam darah.

KELEBIHAN
Maixara C-sential
✔ Membantu merawat jerawat dan parut.
✔ Membantu menghalus, menganjal dan melembutkan kulit.
✔ Membantu merawat ekzema, resdung,ruam dan alergik.
✔ Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔ Bertindak sebagai anti-oksidan dan anti-penuaan.
Cara pengambilan minum Maixara white essential =)

Promosi Ramadhan MME + MWE + MCS = RM330



Maixara White essential










Wow... MWE memang hebat!
Testimoni ini baru aje di terima.
Lihat perubahan pada kulit beliau.
Kini kata beliau tak perlu lagi bermakeup tebal utk Nampak cerah dan berseri. MWE turut membantu beliau memberikan tenaga dan juga menurunkan berat badan! Hebatkan!
MWE Superb dan Terbaik! Dapatkannya hari ini!




Testimoni maixara white essential - kulit cerah sekata tidak kusam lagi


















Good news pd ibu mengandung!! Mcs selamat digunakan oleh ibu mengandung ya.. Kulit baby pn gebu n mulus.. Berbaloi2.. Mak cantik anak comel n gebu..!!



Testimoni MCS
Alhamdulillah MCS mmg Terbaik.
Kaum lelaki juga tidak ketinggalan utk turut sama mencuba dan merasai kehebatan MCS.
Kulit jadi lebih segar dan bersih hanya dalam penggunaan singkat yg konsisten.
Jangan lupa berMCS sebelum tidur 2 biji sehari ya.
Dapatkannya hari ini...




Testimoni MCS.. Hebatkan!
Kesan jerawat semakin hilang sejak berMCS. Penggunaan konsisten dan pengambilan air yg cukup membantu beliau kelihatan semakin Cerah dan Cantik.
Jom berMCS. TERBAIK diantara Terbaik. Dapatkan Pakej kombo MCS & MWE pada harga RM200 sahaja.






Testimoni MCS..
sejak berMCS kulit beliau menjadi semakin segar dan bersih.
Penggunaan MCS yang konsisten sememangnya mengujakan...
Jom berMCS 2 biji slps makan malam... Promosi RM99 sahaja.
Dijamin berkesan!!!




MCS











Suplemen ni kalau kita ambil, satu bonus utk badan kita. Kalau tak ambil, pun takpe tapi badan kita tak dpt la khasiat tambahan melainkan kita mmg makan makanan berkhasiat je sepanjang hari. Contohnya, 3kg sayur dan 3kg buah2an sehari. Persoalannya, mampukah kita?

Takdenye kan? Setiap hari memang susah nk dpt semua zat & protein sbb makanan yg kita makan banyak yg tak seimbang. Sibuk dgn kerja, tak mengizinkn kita nak masak sendiri makanan seimbang tu. Tambah pulak dengan gaya hidup skrg susah utk kita makan mknn berkhasiat saja. Kadang2 terambil jugak makanan yg mengandungi toksid.

Toksid ni la yg buat badan kita lemah. Kulit tak sihat. Nampak lebih tua dr umur sebenar.

Jangan risau... MAIXARA dpt menampung keperluan khasiat utk badan kita.

MAIXARA C-SENTIAL utk kulit, tulang, kuku, gigi dan rambut. Kunyah 2 biji mlm sblm tidur.

MAIXARA WHITE ESSENTIAL utk awet muda dan mengawal kolestrol dlm darah. Minum selepas berbuka.

MAIXARA MIRACLE ESSENCE utk menukar lemak menjadi tenaga, memberi tenaga setiap hari dan mengawal selera makan serta mengembalikan bentuk badan yg ideal. Minum selepas sahur.




























MCS & MWE satu gabungan mantap utk kulit Cerah, Gebu dan Mulus. Dapatkan set KOMBO RM200 utk edisi terhad.
MWE baik utk detox dan anti penuaan... MCS baik utk masalah kulit spt ekzema dan alergik.
Jom dptkannya hari ini.
Dijamin berkesan!







MAIXARA WHITE ESSENTIAL (MWE) licin lagi di Hq. Alhamdulillah rezeki Allah di bulan puasa ini.
MWE dijamin berkesan melembapkan kulit, mencerahkan dan menyingkirkan toksin dlm badan. Dengan rasa yang sgt enak, berkualiti super Premium menjadikan MWE pilihan Terbaik anda.
Boleh dibancuh ketika berbuka puasa nanti. 1 Jar hanya RM120 dan dijamin berbaloi utk kekal cantik dan berseri.
MWE mempunyai 10X Formula Stem Cell dan 12X agen anti oksida. Sebab itulah MWE kini menjadi minuman kesihatan Terbaik utk anda seisi keluarga.




Nak langsing dan bertenaga sepanjang berpuasa?
Cubalah Maixara Miracle Essence.
MME berupaya membakar lemak berlebihan dan juga membantu mengurangkan selera makan selain meningkatkan tenaga walau sedang berpuasa. Dengan 1 1/2 sudu dgn kesan optimum MME kini menjadi Perhatian kerana ramuan yg berkualiti dan harga yang amat berpatutan iaitu serendah RM145. Bandingkan harga kami dan nilai sendiri kualiti MME yang kini sedang hangat dipasaran. Jom berMME utk cantik dan langsing di pagi Aidilfitri nanti...














No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...